23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Presona AB

Presona AB är en av världens ledande konstruktörer och tillverkare av balpressar med förpressteknik för effektiv balning av de mest skiftande material, från papper och plast till hushålls- och verksamhetsavfall. Produktsortimentet omfattar också lufttransportanläggningar för grafisk industri och pappers- och förpackningstillverkare.

Vi finns i Tomelilla i södra Sverige med närhet till kontinenten. Huvudkontor och fabrik huserar i moderna och luftiga lokaler där arbetsmiljön har prioriterats. Vi har ett effektivt produktionsflöde och samarbetar med etablerade underleverantörer för att säkerställa kvaliteten i alla led.

Presonas säkerhets- och miljötänkande genomsyrar verksamheten – våra medarbetares arbetsmiljö ska vara säker. Vi har som ett absolut krav att den utrustning vi levererar alltid ska erbjuda kunden största möjliga trygghet.

Presonas utrustning finns (nästan) överallt. Vi har levererat balpressanläggningar, spånsugsystem och sorteringsanläggningar till mer än 65 länder över hela världen.

Presona AB
Nygatan 39
273 36 TOMELILLA
Sverige
ISO 14001:2015, ISO 9001:2015
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.032