Karlssons Spools AB


Karlsson Spools är världsledande tillverkare av Slider för hydraulventiler

Verksamheten startade 1955 och sedan dess har vi utvecklat ett unikt kunnande vilket gör att vi kan leverera produkter med extremt snäva toleranser. Du hittar våra produkter på alla kontinenter, i allt från borrning av isprover i Antarktis till att skifta växlar på Ferrari i Italien.

Vi finns i Sala, Sverige och Kunshan, Kina med en försäljningsorganisation som sträcker sig över alla större marknader i världen. Ett distributionscenter i USA förkortar våra kunders ledtider, medan vår tillverkningsanläggning i Kina har en kapacitet på över 4 miljoner detaljer per år. Våra kunder omfattar många globala marknadsledare på hydraulikmarknaden.

Vi levererar en komplett produkt inklusive svarvning, fräsning, termisk gradning, slipning, härdning och hårdförkromning.

Flexibel tillverkning gör det möjligt för oss att leverera detaljer i lång eller kort serie med mycket snäva toleranser. Möjligheten att leverera produkter med exceptionellt snäva toleranser gör det möjligt för oss att erbjuda lösningar som drastiskt minskar våra kunders tillverkningskostnader samtidigt som vi garanterar hög prestanda och tillförlitlighet.

Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001.

 

Fakta om Karlssons Spools AB

Adress
Karlssons Spools AB
Box 128
733 22 Sala
Se på karta

Region
Sverige
Västmanlands län
Sala kommun

Telefon: +46 0224-37010

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Jonny Telin
Direkt telefon: +46 0224-37010

Tipsa en kollega

0.172