23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

TotalEnergies Marketing Sweden AB

TotalEnergies är ett av världens största energiföretag med produktion och marknadsföring av bränslen, smörjmedel, naturgas och CO2-reducerande elproduktion, baserad på förnybara energikällor som sol- och vindkraft. TotalEnergiesär aktiva i mer än 130 länder med 100 000 anställda som arbetar med att utveckla, producera och sälja mer ekonomiska, användarvänliga, pålitliga och renare former av energi. 

TotalEnergies arbetar inom hela kedjan gällande energi och olja:

Som den fjärde största internationella aktören, sträcker sig våra aktiviteter över hela värdekedjan inom olja, gas och solenergi. Från exploration och produktion till bearbetning och marknadsföring. Den här integrerade affärsmodellen är vår styrka och den gör oss unika. Vår innovativa affärsmodells effektivitet och lönsamhet är en kvalitetsgarant för våra kunder.

• Produktion av mer än 3 miljoner oljefat per dag under 2019.

• TotalEnergiesär världens andra största aktör inom flytande naturgas.

• TotalEnergiesär hel- eller delägare av ett 20 tal raffinaderier över hela världen.

• Med aktiviteter i över 120 länder och 9 kontor transporterar vi över hela världen.

• Försäljning av ett brett produktsortiment i över 130 länder och servar dagligen 8 miljoner kunder i över 14 000 stationer.

• Bland de ledande inom nya energin såsom sol, biobränslen och batteriteknik.

DIREKT NÄRVARO I ALLA NORDISKA LÄNDER

TotalEnergies Marketing & Services, har varit aktiva i Norden sedan 1964, genom smörjmedelsförsäljning till industrin, fordonssektorn och marinsektorn. Även flygbränsle, bitumen och specialvätskor ingår i produktportföljen. Huvudkontoret i Köpenhamn fungerar som en nordisk hub för de danska, svenska, norska, finska och isländska marknaderna. Förutom ett stort centrallager i Köpenhamn har vi extra utlokaliserade lager på startegiska platser för att täcka behovet av snabba leveranser. TotalEnergies högprofilerade närvaro i de nordiska länderna blev än mer etablerad i samband med uppköpet av Mærsk Oil under 2018. Då förvärvade TotalEnergies även operatörskapet av Danish Underground Consortium i Nordsjön. Detta konsortium ansvarar för 85% av oljeproduktionen och 97% av gasproduktionen i Danmark. Det här gör TotalEnergies till en betydande aktör för ekonomin, energiförsörjningen och sysselsättningsgraden i Danmark.

SMÖRJMEDEL TILL FORDON OCH INDUSTRI

Ett avancerat och brett utbud av produkter och tjänster.

BITUMEN

Vi levererar standardkvaliteter och innovativa specialprodukter.

FLYGBRÄNSLE

Total är en dedikerad partner för flygbränslen.

SPECIALVÄTSKOR

Med spetskompetens levererar vi råvaror till tillverkande industri.

VI UTVECKLAR FRAMTIDENS SMÖRJMEDEL Tillsammans med våra partners så utvecklar och testar vi morgondagens motoroljor på racingbanor och i laboratorium över hela världen.

PARTNERSKAP

Partnerskap med biltillverkare. Smörjmedel måste hela tiden hålla jämna steg med den tekniska utvecklingen och anpassa sig till internationella normer samt uppfylla industriella krav. Totals samarbetsavtal med internationella tillverkare som exempelvis Renault-Nissan, PSA Peugeot-Citroën, Mazda, Hyundai-Kia, Dacia, GM, Volvo Trucks, DAF, Scania, Kubota eller Claas är ett direkt bidrag till denna utveckling. Vi fabriksfyller ca. 200 miljoner fordon årligen.

ETT BRETT UTBUD AV SMÖRJMEDEL

Vi löser dina smörjmedelsbehov och kan hjälpa till att optimera din maskinpark. För industrisektorn har vi produkter från metallbearbetning till livsmedelindustri och stålverk. På fordonssidan kan vi täcka de flesta fordonsslagen från lok, fartyg, personbilar, traktorer till MC och racingbilar.

DIN FRAMTID ÄR VÅRT ANSVAR

Vi känner ett stort ansvar för miljön och satsar stort bl.a. på vårt Total Ecosolution program. Vår satsning hjälper företag över hela världen att spara bränsle och minska CO2 utsläpp. Upp till 5 % bränslebesparing beroende på fordon och övriga smörjmedel.

Vill du hålla dig uppdaterad på våra produkter, tjänster och events? Registrera dig som mottagare av vårt nyhetsbrev här

 Nyheter 

Se produktkatalog

TotalEnergies Marketing Sweden AB
Box 50326
202 13 Malmö
Sverige
20-49
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.031