MKH-press

Vi har mer än 40 års erfarenhet av att bygga och underhåll maskiner. På MKH hjälper vi dig att skräddarsy press samt produktionslina för att passa dina behov.

MKH-Press är ett finskt företag med över 40 års erfarenhet inom maskintillverkning. Vi tillverkar verkstadspressar och produktionspressar av absolut högsta kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

Vi tar även emot specialbeställningar och kan anpassa produkterna till automatiserad produktionslina om så önskas. Pressarna som länge varit uppskattade på den finska marknaden lanseras nu äntligen i Sverige. Det svenska sätet finns i Taberg och Stockholm.

Systemleveranser
Vi utför konstruktion och modellering av driftfärdiga anläggningar. Vi tillhandahåller även tillverkning, montering, testning och logistik.

Maskinbearbetningstjänster
Vi har specialkompetens inom reservdelar och modifieringar som behövs vid servicearbeten, prototyper samt specialverktyg och maskiner för montering och maskinbearbetning. I vårt sortiment ingår även produkter som kombinerar spetskompetensen inom maskin- och laserbearbetning.

Lasertjänster
Laserns bearbetningshastighet, precision och låga värmeavgivning både vid skärning och svetsning ger nya möjligheter inom behandling av olika material.

Leverantörstjänster

Fakta om MKH-press

Adress
MKH-press
Tegeluddsvägen 31
115 41 Stockholm
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Stockholms stad

Telefon: +46 070-8992727

Certifikat: ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Daniel Broberg
Direkt telefon: +46 070-8992727

Tipsa en kollega

0.114