23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Globecert AB

Om GlobeCert AB
GlobeCert AB är ett privat företag som etablerades för global certifiering av främst armeringsstål, spännarmering och armeringsnät inom den nordiska marknaden. GlobeCert AB finansieras med avgifter för certifieringar och underhåll av certifieringar. Organisationen och verksamheten har utvecklats och anpassats för att uppfylla ackrediteringsorganisationen SWEDAC:s regler och Miljöministeriet i Finland för produktcertifiering. GlobeCert AB består av många väl kvalificerade och erfarna medarbetare som besitter stor kunskap inom de aktuella områdena. GlobeCert AB är nu ledande på certifiering av armeringsprodukter i norden, vi kan nu också certifiera armeringsprodukter för Estland och Lettland. GlobeCert är också ackrediterat för hållfasthetsprovning av stålprodukter enl. SS-EN ISO 6892:2009.

GlobeCert AB garanterar en objektiv bedömning genom en opartiskhetskommitté vars uppgift är att granska och utvärdera företagets strategi, policy samt utfärdade beslut om certifiering. Kommittén består av representanter som innehar god branschkännedom, och karakteriseras av stor integritet och professionalism.

SWEDAC och Miljöministeriet i korthet
Swedac är det statliga ackrediteringsorgan som ansvarar för säkerhet och tillförlitlighet bland varor och tjänster i Sverige. Swedac ansvarar även för kontrollfrågor enligt lagen om teknisk kontroll, vilket innebär att de kontinuerligt kompetensprövar verksamheter som utför analys, provning, kalibrering, certifiering, kontroll och besiktning av produkter. Swedac:s verksamhet utgår från internationell lagstiftning och arbetar i enlighet med standarder som angivs i ISO/IEC 17011. Miljöministeriet i Finlad har samma funktion som Swedac för den Finska marknaden.

Leverantörstjänster

Nyheter

Fakta om Globecert AB

Adress
Globecert AB
Allégatan 13
777 31 Smedjebacken

Region
Sverige
Dalarnas län
Smedjebackens kommun

Telefon: +46 708638155

VAT nummer: SE5567360796

Anställda: 6

Certifikat: ISO 17020, ISO 17025, SS-EN ISO 17025

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Anders Behm
Yrke: VD
Telefon: +46 708638155

Wiktor Behm
Telefon: +46 702444184

Tipsa en kollega

0.156