23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

GLS Industries AB

GLS Industries är en koncern bestående av tre produktionsenheter i Småland belägna i Gnosjö, Värnamo och Ljungby, GLS Laserstans, GLS Henjo & GLS Og.

Vi är din kompletta plåtleverantör. Enkelheten ligger i vår natur, vi strävar ständigt efter ett lösningsorienterat förhållningssätt som skapar smidiga samarbete och en friktionsfri projektprocess. Vi kallar det effektiv plåtbearbetning. Ett arbetssätt där vårt fokus ligger på god service och smarta lösningar till våra kunder oavsett storlek på projektet.

Vi löser våra kunders problem stora som små. En stadig personalstyrka och flera produktionsenheter har gjort oss till en organisation specialiserade på plåtbearbetning – oavsett om det gäller en bockad tunnplåt eller mer avancerade produkter. Vår långa erfarenhet av komplexa plåtprodukter gör oss rustade för att kunna leverera avancerade produkter med höga kvalitetskrav. Vi levererar till alla typer av branscher; entreprenad, el, telekom, ventilation, bygg, inredning och belysning

Våra långa kundrelationer kommer av en anledning. Vi erbjuder enastående teknik och arbetssätt inom plåtbearbetning till kunder som värdesätter kontinuitet och pålitlighet. Vår starka drivkraft att skapa effektivare plåtbearbetning har gjort att vi format en verksamhet där snabbhet sitter i ryggmärgen. Med en högre kapacitet, en slimmad produktion och ännu bredare erbjudande, kan vi leverera vad du vill inom plåtbearbetning. Och dessutom matcha tighta leveranstider.

Fakta om GLS Industries AB

Adress
GLS Industries AB
Platåvägen 2
335 32 Gnosjö
Se på karta

Region
Sverige
Jönköpings län
Gnosjö kommun

Telefon: +46 0370333240

Fax: +46 0370-99895

VAT nummer: SE5561211342

Anställda: 50-99

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Jens Pettersson
Yrke: VD

Maria Nilsson
Avdelning: Marknad
Yrke: Marknadsassistent

Tipsa en kollega

0.094