23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

IMW Produktion AB

Vi är ett familjeföretag utanför Flen, som startades i början av 1980-talet av István Wlassics. I början sysslade firman främst med handel och konsultation, men gled efterhand över mot tillverkning. Sedan 1987 har vi sysslat med tillverkning av främst svarvade detaljer, men även en del konventionell fräsning.

Tillverkningen har varit allt mellan ett par prototypbitar till serier om flera tusen bitar i veckan. Storleken på bitarna är från stax under 1 mm i längd och diameter upp till 150 mm diameter och 300 mm längd. Vi klarar att tillverka bitar med toleransvidder ner till 0.01 mm. Idag jobbar vi framför allt i mässing, aluminium, koppar, stål och olika rostfria kvaliteter. Vi har även jobb i plast. Framför allt PC (delrin), men även en del nylon. Våra maskiner har drivna verktyg och klarar att tillverka bitar med excentriska eller radiella hål och frästa fickor eller plan.

Bland våra kunder hittar ni CE Johansson, Bahco, Cavotec med flera. En del av våra bitar hamnar också hos Pharmacia och Alfa Laval när de har monterats hos våra kunder.

Leverantörstjänster

Fakta om IMW Produktion AB

Adress
IMW Produktion AB
FORSSABY 1
649 91 Sparreholm
Se på karta

Region
Sverige
Södermanlands län
Flens kommun

Telefon: +46 15772038

VAT nummer: SE5569529224

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Peter Wlassics

Tipsa en kollega

0.079