23948sdkhjf

Duroc Machine Tool AB

Duroc Machine Tools affärsidé är att hjälpa verkstadsföretag i Norden med maskiner, verktyg och tillbehör, produktionsoptimering och finansiering, service, support och utbildning. Kort sagt, med allt du behöver för att få en konkurrenskraftig produktionsmiljö.

Vi har ett brett och flexibelt erbjudande inom verktyg och maskiner som gör att vi kan ge våra kunder flexibilitet, stabilitet, trygghet och med ett tydligt mål framför ögonen. Ökad lönsamhet hos våra verkstadskunder.

INTERNATIONELL RÄCKVIDD
Duroc Machine Tool är en av Nordens och Baltikums största leverantörer av verktygsmaskiner, verktyg, maskinservice och support till verkstadsföretag. Tillsammans representerar vi ett 60-tal internationellt kända fabrikat. Den bredden har ingen annan. Vi är också ensamma om att verka på sju marknader: Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Det gör att vi kan leverera det du behöver inom verktygsmaskiner, oavsett var du behöver det.

EN DEL AV DUROC AB
Duroc Machine Tool ingår i börsnoterade Duroc AB som äger, förvaltar och utvecklar industri- och handelsföretag. Med Duroc AB i ryggen har vi den kraft vi behöver för att utveckla vår verksamhet i den riktning vi vill. En utveckling som kommer våra kunder till gagn genom fler och starkare produkter.

Fakta om Duroc Machine Tool AB

Adress
Duroc Machine Tool AB
Svärdvägen 5
182 33 Danderyd
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Danderyds kommun

Telefon: +46 8-6302300

Fax: +46 8-6302301

VAT nummer: SE5562827633

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Jörgen Frisendahl

Tipsa en kollega

0.198