23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Camteknik i Ulricehamn AB

Välkommen till Camteknik i Ulricehamn

SURFCAM CAM/CAD
Camteknik är återförsäljare för SURFCAM. Ett stort och etablerat CAM system. Tveka inte att kontakta oss när det gäller CAM lösningar eller produktionsteknik. Vi har ett brett kunnande inom detta område. Vi har även ett stort antal postproccessoer för SURFCAM, för både svarv, fräs och gnist. Även femaxligt och drivna verktyg. Är ett av de enklaste CAM-systemen att komma igång med.

WorkNC Det automatiska CAM-systemet
I vårt sortiment har vi också WorkNC CAD/CAM vilket är det rätta valet för komplicerade beredningar. Dessa görs på ett enkelt sätt och man får effektiva verktygsbanor som resultat. Detta gör att man sparar både beredningstid och maskintid, vilket innebär sparade pengar. Om ni har behov av ett avancerat men lättanvänt CAM-system för 5-axlig bearbetning med kontroll så är det WorkNC ni ska titta på. Fungerar givetvis också bra för komplexa 3D modeller. Kontakta oss för en demonstration.

IRBCAM för fräsning med ABB-robotar
Vi har även IRBCAM som är ett komplement till våra CAM-system för att kunna använda dessa för att styra ABB robotar med upp till 8 axlar från SURFCAM och WorkNC, finns även lösningar för övriga fabrikat av robotar. Vi kan även genom vårt kontaktnät erbjuda kompletta robotceller för 2 till 5-axlig bearbetning, även med hantering av material.

editnc
En väldigt kraftfull editor för NC-kod med stora möjligheter att ändra och kontrollera dina program innan körning. Snabb hantering av stora filer, bra DNC-möjligheter, simulering av koden, kraftfulla sök och ändringsfunktioner, färgkodning och ett lågt pris. Version 10 ute nu denna har möjlighet att översätta program mellan Heidenhahn och Fanuc.
Finns i gratis testversion, kontakta oss för mer information.

Fakta om Camteknik i Ulricehamn AB

Adress
Camteknik i Ulricehamn AB
Företagarnas hus
Nyboholmsvägen

523 37 Ulricehamn
Se på karta

Region
Sverige
Västra Götalands län
Ulricehamns kommun

Telefon: +46 (0)321-74108

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Mikael Hallgren
Avdelning: CAM/CAD, Produktionsteknik
Telefon: +46 321-74108

Tipsa en kollega

0.078