23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Vrena Mekaniska Verkstad AB

Vrena Mekaniska Verkstad AB arbetar som renodlad underleverantör till industriella kunder. Vi kan erbjuda såväl legobearbetning av kunders material som tillverkning/montering av maskiner eller maskinkomponenter.

Vi har kunskap och kapacitet att vara Er mekaniska verkstad och tillverka allt från komponenter till kompletta produkter i både rostfritt och olegerat stål.

Vår verkstad som kan utföra skärning, svetsning, maskinbearbetning, ytbehandling och montering gör oss flexibla så att vi kan tillverka det våra kunder behöver.

Vrena Mekaniska Verkstad har effektiv produktion och en avancerad maskinpark för att klara hela kedjan från plåt till emballering. Vi kan helt enkelt se till att Era produkter är färdiga för leverans direkt till slutkund.

Är tryckkärl Ert område kan vi tillverka dem enligt kraven i det Europa-gemensamma direktivet PED för tryckbärande anordningar. Vi är även godkända för att leverera tryckkärl till Kina.

Företaget, som grundades 1957, är familjeägt och här finns starkt engagemang och korta beslutsvägar. Våra anställda har lång erfarenhet, samtidigt som vi har en för branschen låg medelålder (43 år).

Vrena Mekaniska Verkstad AB
Oppundavägen 21
640 33 Bettna
Sverige
VAT nummer: SE5562684430
71
ISO 9001:2008, AAA, ISO 3834-2:2005, PED, SS-EN 287-1

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.078