23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

John Bjerrum Nielsen A/S

John Bjerrum Nielsen A/S är ett ledande dankt företag specialiserat på industrilackering och ytbehandling av plast, trä och metall. CNC-träbearbetning, tampongtryck och tygmontering ingår också i verksamheten.

 JBN A/S är en dynamiskt underleverantör som erbjuder ett brett utbud av tjänster, bland annat:
• industriella beläggningar på plast, metall och trä.
• presshärdning
• träbearbetning
• Systemlösningar
• produktutveckling i samarbete med kunden
• monteringsarbeten
• Planering och logistik

JBN A/S har 4 stora moderna automatiserade målningssystem. Anläggningarna är utrustade totalt 16 robotar. Systemen är designade så att de producerar en hög grad av precision och enhetlighet, vilket är viktigt när det finns ett kritiskt krav för efterbehandling och kvalitet.

Vi erbjuder ett stort utbud med obegränsade färgalternativ.

John Bjerrum Nielsen A/S har mer än 70 års erfarenhet av träbearbetning i och med att vi ursprungligen producerade skåp för radio- och tv-apparatstillverkare.

Vår avdelning för träbearbetning har 12 CNC-maskiner med upp till 5 axlar för träbearbetning.

JBN A/S levererar träbearbetningsprodukter av mycket hög kvalitet till bl a möbelindustrin och tillverkare av video- och audioprodukter. Ett typexempel är träbeklädnaden till den av Bang & Olufsen nyutvecklade Beolab 18-högtalaren.

Företaget grundades 1949 och sysselsätter runt 15 anställda vid fabriken i Bramming i Danmark, där produktionsområdet innefattar ca 15000 kvm.

Företaget er ISO 9001-certifierad och levererar elektronisk utrustning och möbler, men även detaljar til fönster och bilar till ledande inhemska och utländska tillverkare. Gemensamt för kundkretsen är att de har höga krav på kvalitet, kapacitet och flexibilitet.

John Bjerrum Nielsen A/S
Industrivej 5
6740 Bramming
Danmark
VAT nummer: DK13703582
P nummer: 1000610124
150
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.046