23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Tebeco / Beijer Industri AB

Beijer Industri är ett teknikorienterat handelsbolag som levererar förnödenheter, råvaror, maskiner och utrustning till industrin i Norden. Vi tillför erfarenhet och teknisk kompetens till våra kunders dagliga verksamhet. Naturligtvis är vi både miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 och 9001.

Anpassade för framtiden
Sedan 1860-talet, då bröderna Gottfried och Lorenz Beijer började handla med kol, koks, stål och spannmål har både världen och vi förändrats drastiskt. Många av våra konkurrenter har kommit och gått. Men Beijer Industri är starkare än någonsin. Tack vare vår förmåga att anpassa oss är ett av marknadens äldsta bolag också det mest uppdaterade. För dig som kund betyder det en unik kombination av erfarenhet, trygghet och nytänkande.

Tillför mervärden
Ibland är det den dyraste produkten på marknaden, ibland en billigare – men alltid den mest relevanta. Kort sagt: Beijer är katalysatorn/länken mellan våra kunders behov och marknadens bästa lösning. Dina möjligheter att hitta exakt rätt produkt stannar inte vid vår förmåga att hitta den. Ibland måste vi hjälpa till att skapa den också. Om inte rätt produkt finns på marknaden kan vi hitta leverantörer som hjälper till att ta fram en specialanpassad lösning. Och detta är ofta en pågående produktutveckling som syftar till att genom finjusteringar optimera en viss process eller funktion. Detta är ett av många mervärden som ger våra kunder en exklusiv och påtaglig service som lyfter deras verksamhet.

Stabil partner
Beijer Industri är en stabil partner även finansiellt. Vi tillhör de få svenska företag som i mer än 20 år har kunnat visa upp kreditvärdigheten AAA. Faktum är att av Sveriges ca 316 000 företag är det bara 82 som har lyckats med detta i dagsläget. Vad det betyder för din trygghet behöver vi knappast påpeka. Vi var här igår. Vi kommer att vara här i morgon. Inga obehagliga överraskningar.

Maskiner

Fakta om Tebeco / Beijer Industri AB

Adress
Tebeco / Beijer Industri AB
Stålverksgatan 1
302 45 Halmstad
Se på karta

Region
Sverige
Hallands län
Halmstads kommun

Telefon: +46 035-153200

VAT nummer: SE5560311549

Anställda: 42

Certifikat: AAA, ISO 14001, ISO 9001

Se hemsidan

Tipsa en kollega

0.111