23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Dormer Pramet AB

Dormer Pramet är en av världens största tillverkare av skärande verktyg i solid hårdmetall och snabbstål.

Dormer Pramet tillhör Sandvik-gruppen och finns i Sandviks affärsområde Sandvik Machining Solutions. Dormer Pramet strävar efter att vara den ledande leverantören till produktionsindustrin såväl som till underhållsindustrin.

Dormer Pramet har tillverkningsenheter i Tyskland och Brasilien. Standarder som ingår i Dormer Pramets skärande verktygsprogram är DIN, ISO, BS och ANSI.

Miljötänkande är en naturlig del av Dormer Pramet totala affärsverksamhet. Hänsyn till miljön tas alltid med i de överväganden som görs i samband med utvecklingen av nya produkter, förändringar av processer och tillverkningsmetoder samt vid investeringar.

Dormer Pramet tillverkar och marknadsför skärande roterande verktyg i solid hårdmetall och snabbstål till industrin. Våra produkter är verktyg för bland annat fräsning, borrning, gängning, brotschning, försänkning, pressgängning och gängfräsning.

Dormer =Pramet har legat i fronten när det gäller verktygsdesign under nästan ett sekel – kända över hela världen som ett företag som står för utveckling och innovation. Vårt mål är att göra verktygsvalet enkelt och effektivt och vi producerar många publikationer för den professionelle teknikern och teknikstuderanden.

Dormer Pramet AB
Linjegatan 9
302 50 Halmstad
Sverige
VAT nummer: SE5562408210
40

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.125