23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

GnosjoRegion.se

Läs alla företagsreportage här »

Följ oss även på sociala medier

LinkedIn

Facebook

Instagram

Om portalen

Alla företag i Gnosjöregionen på ett ställe! Här hittar du enkelt bra leverantörer. Sök bland företagen, lägg en offertförfrågan eller läs intressanta företagsreportage.

www.GnosjoRegion.se har som uppgift att dra in fler affärer till företagen i Gnosjöregionen samt att attrahera människor att flytta till vår vackra del av Sverige. Detta för att regionen ska fortsätta utvecklas och kunna erbjuda så väl äldre som yngre en positiv och trivsam livsmiljö.

Portalen GnosjoRegion.se har sitt ursprung i en önskan från Gnosjöregionens näringsliv. Företagen i Gnosjöregionen önskade ett smart och effektivt sätt att utnyttja de möjligheter till marknadsföring som internet för med sig. I sann Gnosjöanda skapades år 2003 portalen GnosjoRegion.se där alla regionens företag finns samlade och kan utnyttja gemensam marknadsföring och effektiva tjänster som erbjuds för att få fler affärer.

Drift och vidareutveckling av portalen GnosjoRegion.se utförs av Happy Småland AB, ett dotterbolag till 0371 webb & reklam AB i Smålandsstenar. All utveckling sker i nära samarbete med regionens näringsliv och kommuner.

Tillsammans är vi starka!

Fakta om GnosjoRegion.se

Adress
GnosjoRegion.se
Happy Småland AB
Burserydsvägen 38

333 32 Smålandsstenar
Se på karta

Region
Sverige
Jönköpings län
Gislaveds kommun

Telefon: +46 0371-31920

VAT nummer: SE5568469927

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Michael Åstmar
Yrke: VD

Tipsa en kollega

0.172