23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Hydnet AB

Vi säljer och distribuerar marknadsledande hydraulkomponenter och är specialister inom patronventiler, ventilblock och industristötdämpare. Våra erfarna säljare hjälper dig med kundanpassade lösningar, beräkningar och CAD-ritningar. Vänd er till oss då du behöver teknisk support eller hjälp att hitta rätt produkt för ditt system.

Hydnet representerar några utav världens främsta tillverkare inom hydraulkomponenter, däribland SUN Hydraulics, ACE Controls och Schroeder Industries som är marknadsledande inom patronventiler, stötdämpare respektive hydraulfilter.

Kompetens, hög kvalitet samt ett stort lager för snabba leveranser är Hydnets filosofi sedan starten 1998. Kundens behov står alltid i centrum och vi siktar på ett nära och långsiktigt samarbete. På vår hemsida finns 9 000 artiklar med snabb access till datablad och ritningar. Allt för att göra det enklare för våra kunder. Ett beräkningsprogram finns också tillgängligt för dimensionering av stötdämpare. Är det något du saknar, vänligen kontakta din säljare.

Idag har vi försäljningskontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vårt huvudkontor och lager ligger i Västra Frölunda, Göteborg.

Fakta om Hydnet AB

Adress
Hydnet AB
Ea Rosengrensgatan 29
421 31 Västra Frölunda
Se på karta

Region
Sverige
Västra Götalands län
Göteborgs stad

Telefon: +46 031-499 490

VAT nummer: SE5565529848

Anställda: 12

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Ramin Khatiri
Telefon: +46 031-499 491

Tipsa en kollega

0.125