23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Donaldson Scandinavia

Donaldson är en ledande internationell leverantör av filtreringssystem som förbättrar människors liv, förbättrar prestandan hos våra kunders utrustning och skyddar miljön. Vi är ett teknikdrivet företag med ett fast åtagande att tillfredsställa våra kunders behov av filtreringslösningar genom innovativ forskning och utveckling, applikationsexpertis och global närvaro.

Donaldson Ultrafilter®
Donaldson Ultrafilter® erbjuder en fullständig linje av filtrerings- och separationsprodukter för tryckluftssystem och processfiltrering. Produktutbudet omfattar tryckluftsfilter, filter för steril luft, ånga och vätskor, ersättningsfilter, kyltorkar, adsorptionstorkar samt system för kondensat behandling. Den ständiga förbättringen av filtermedier, den flödesoptimerade filterdesignen och den operativa användningen av moderna kontroll- och mätsystem gör det möjligt för våra kunder att dra fördel av maximala energibesparingar vid högsta filtreringseffektivitet.

Med ett heltäckande servicekoncept, ett nära support nätverk i hela Europa, kvalificerade servicetekniker och individuella serviceerbjudanden är vi din perfekta partner under produktens hela livscykel.

Donaldson Torit® DCE®
Donaldson Torit® DCE® tillhandahåller en brett utbud av filtreringslösningar för damm, gas och oljedimma. Som tillverkare av kompletta dammavskiljarlösningar erbjuder vi ett brett spektrum av olika filtermedier och ersättningsfilter. De skräddarsydda produkterna möter den individuella kundens krav och uppfyller alla villkor för att ge en lösning som är exakt anpassad till varje specifik tillämpnings egenskaper. Det finns ingen bättre källa för att hålla luften ren.

Fakta om Donaldson Scandinavia

Adress
Donaldson Scandinavia
Fabriksgatan 4
531 30 Lidköping

Region
Sverige
Västra Götalands län
Lidköpings kommun

Telefon: +46 0418-153 50

Fax: +46 0510-174 00

VAT nummer: SE5164025818

Certifikat: ISO 9001

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Morten Ludvigsen
Yrke: Area Sales Manager
Telefon: +46 (0) 734 486 395

Tipsa en kollega

0.157