23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

AME AB (Advanced Mechanical Engineering AB)

Allt sedan starten 1986 har vi bara koncentrerat oss på en enda sak: Att vara en så bra CAM-partner som möjligt och förse den mekaniska industrin med effektiva CAD/CAM verktyg för konstruktion och produktion. Vi har över 25 års erfarenhet i branchen och är distributörer av Mastercam i Sverige och Norge.

Kunnig personal
Alla medarbetare på AME har lång och gedigen erfarenhet av CAM och ett brinnande intresse av att du skall få största möjliga utbyte av dina program och maskininvesteringar. Vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa dig förbi eventuella problem du stöter på.

Fjärrstyrd support
En speciell trygghet är vår fjärrstyrda support som innebär att vi på distans går in i ditt CAM-system och tar över ditt tangentbord för att visa dig hur du löser eventuella problem, samtidigt som du själv följer med vad som händer på din skärm.

Utbildning
Hos oss går du allt från grundläggande utbildningar till avancerade och skräddarsydda efter dina behov och din erfarenhetsnivå. Utbildningen genomförs antingen på vårt kontor eller på ditt företag. För att kunna testa olika lösningar har vi en egen maskin i vår verkstad, så du kan vara säker på att det fungerar även i praktiken på dit företag.


Kontakta oss, eller läs mer på www.ameab.se

Produkter

Fakta om AME AB (Advanced Mechanical Engineering AB)

Adress
AME AB (Advanced Mechanical Engineering AB)
Järnringen 58
433 30 Partille

Region
Sverige
Västra Götalands län
Partille kommun

Telefon: +46 +46 (0)31 41 17 00

Fax: +46 +46 (0)31 41 17 08

VAT nummer: SE5562937192

Anställda: 11

Certifikat: AAA

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Jan Bohman
Yrke: Delägare

Torbjörn Kvick
Yrke: Delägare
Telefon: +46 31 - 41 17 00

Tipsa en kollega

0.157