23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

AB Höglandets Kompressorservice

En rätt dimensionerad och servad kompressoranläggning är en värdefull tillgång. Den bidrar till ökad produktivitet med högre effektivitet och färre stillestånd. Om den levereras och underhålls med rätt kompetens kan den också minska dina energi- och driftskostnader. Allt som krävs är kontinuitet. Att du har någon som kan din verksamhet och just din anläggning. Kända och betrodda ansikten som finns kvar, år efter år, och som alltid ställer upp. Oavsett tid på dygnet.

Höglandets Kompressorservice står för den kontinuiteten. Vi är ett familjeföretag med snart 40 år i branschen, och har nyligen genomfört ett framgångsrikt generationsskifte. Sedan starten 1979 har vi projekterat, installerat och servat kompressoranläggningar åt mer än 1000 kunder i södra Sverige. Genom att fokusera på vårt närområde har vi möjligheten att ge snabb och personlig service till kunder inom alla segment, oberoende av storlek. Bland våra kunder märks Hydro, Husqvarna, IKEA och Volvo CE i Braås samt många av regionens mindre och mellanstora tillverkningsföretag.

Eftersom vi har valt att enbart fokusera på tryckluftskompressorer är vi specialister med kompetensen att ta helhetsansvar. Vi vidareutbildar oss ständigt och ser till att ligga i teknikens framkant för att matcha den snabba utvecklingen inom produktion och automation. Vi har också ett omfattande kontaktnät inom el, data och kyla för att säkerställa att varje anläggning får ett optimalt upplägg. Vårt huvudkontor och lager finns i nya lokaler i centrala Nässjö och vi har även ett servicecenter i Ljungby. Höglandets Kompressorservice är en verksamhet som andas professionalism och engagemang.

Varmt välkommen till oss!

AB Höglandets Kompressorservice
Bockängsgatan 5
571 38 Nässjö
Sverige
VAT nummer: SE5563332229
5-9

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.031