23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Techpoint Systemteknik AB

TechPoint Systemteknik AB grundades 2000 och är ett dotterbolag till Johan Nordström Verktygsmaskiner AB. Huvudkontoret ligger i Sollentuna och lager i Vallentuna, båda belägna norr om Stockholm. Lokala försäljningskontor finns i Göteborg, Skövde, Avesta och Uppsala.

Vår kärnverksamhet inriktas på att vara systemleverantör av skärande och hållande verktyg samt verkstads- och lagerutrustning till svensk industri men sträcker sig även till kunder inom andra segment där högsta kvalitet premieras.

Målsättningen är att erbjuda den bästa totallösningen vilket möjliggörs dels genom samarbete med noggrant utvalda leverantörer med kända varumärken dels genom teknisk support för optimering av bearbetningsprocessen. Våra erfarna produktspecialister och servicetekniker borgar för kundens trygghet före, under och efter investeringen.

TechPoint lagerhåller ca.10.000 olika typer av verktyg i form av gängtappar, pinnfräsar, pipborrar, heningsbrynen, ursvarvningsverktyg samt vändskär. Även hydraul- och krympchuckar samt verkstadsinredning för förvaring och arbetsplatser finns för omgående leverans.

Techpoint Systemteknik AB
Nyponvägen 4
191 27 Sollentuna
Sverige
VAT nummer: SE5563032282
5-9

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.063