23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

SSI SCHÄFER System International AB

SSI SCHÄFER är världens ledande leverantör av produkter och system för internt materialflöde, logistiklösningar och lagerlösningar. Företaget har fler än 10 500 anställda fördelat på huvudkontoret i Neunkirchen, Tyskland, nationella och internationella produktionsanläggningar, samt 60 internationella kontor. På sex kontinenter utvecklar och implementerar SSI SCHÄFER innovativa industri-specifika lösningar för sina kunders unika utmaningar. Det betyder att SSI SCHÄFER spelar en central roll i att forma framtidens interna logistiklösningar.

SSI SCHÄFER designar, utvecklar och tillverkar lösningar för lager, verkstäder och kontor. Företagets produktportfölj omfattar manuella och automatiserade lösningar för lagring, conveyersystem, plockning och sortering samt teknik för avfallshantering och återvinning. SSI SCHÄFER är nu även en ledande leverantör av modulära och regelbundet uppdaterad programvaror för det interna materialflödet. SSI SCHÄFER’s IT-avdeling, med över 900 anställda, utvecklar högpresterande applikationer. Medarbetarnas höga kompetens innebär att de har möjlighet att erbjuda kunderna bra och grundlig rådgivning i hur man bäst kombinerar programvaran med utrustningen för intern logistik. SSI SCHÄFERs breda utbud av IT-lösningar, som bland annat inkluderar företagets egna WAMAS® och SAP-produkter, garanterar smidig kontroll av alla lager - och materialflödesprocesser. Lösningar från SSI SCHÄFER förbättrar både produktivitet och effektivitet av kundernas företag. Förbättringen beror främst på den exakta övervakning, visualisering och analys de operativa mätvärdena, som hjälper företag med en aktiv hantering av logistikprocesserna.

SSI SCHÄFER är ett internationellt företag som erbjuder sofistikerade, nyckelfärdiga helhetslösningar till alla fyra hörn av världen. Vår omfattande produktportfölj omfattar design, planering, rådgivning samt kundspecifika eftermarknadstjänster och underhåll.

Logistiksystem
Lagring och transport
Arbetsplats
Logistikprogramvara
Avfallshanteringsteknik

Fakta om SSI SCHÄFER System International AB

Adress
SSI SCHÄFER System International AB
Bronsåldersgatan 9
213 76 Malmö
Se på karta

Region
Sverige
Skåne län
Malmö stad

Telefon: +46 040-671 52 40

Fax: +46 040-94 47 84

VAT nummer: SE5561982652

Anställda: 15

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Lotta Ekselius
Avdelning: Marketing
Yrke: Sales and marketing
Telefon: +46 0739 - 83 65 91

Michael Hillström
Yrke: Sales Director
Telefon: +46 708947805

Tipsa en kollega

0.242