23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Mirit Glas A/S

Mirit Glas AB är en orderproducerande service- och handelsverksamhet som arbetar med glastillverkning. Vårt specialområde är inom härdade glas ner till Ø5mm, och vi hanterar både enstycks- och serietillverkning.

Vi tillverkar och levererar lösningar enligt individuella behov och specifikationer. Se video av vår produktion.

Vi strävar efter att vara den innovativa och kreativa samarbetspartnern som tillsammans med kunden skapar optimala lösningar. Vi tror att våra kunder värderar en leverantör som är engagerad och löser problem. Vår flexibilitet är till fördel för kunden när det gäller leveranstid och produktdesign.

 

Våra produktgrupper inkluderar exempelvis:

Synglas används typiskt där det finns speciella krav på arbetstryck, temperatur eller i samband med aggressiva kemikalier. Synglas tillverkas efter önskemål i dimensioner, tjocklek och eventuell annan bearbetning enligt olika DIN-normer.

Härdat glas är många gånger starkare än ohärdat glas. Om härdat glas går sönder granulerar det i små oskarpa bitar. Fördelarna med härdat glas är hög brottstyrka, termisk motståndskraft och säkerhet vid brott.

Tekniskt glas. Beroende på dina specifikationer används olika glastyper. Exempelvis glas med speciella transmissionsegenskaper, inklusive IR- och UV-våglängder, antireflexglas och specialslipat glas m.m.

Belysningsglas. Olika glastyper såsom filterglas, opalglas, coated glas m.m. kan kombineras med sandblästring, silketryck osv. Detta kan levereras i härdat eller ohärdat glas.

Böjt och härdat glas. Som en av få erbjuder Mirit Glas AB tillverkning av böjt härdat glas. Böjt glas används bland annat till entreprenadmaskiner, glasdiskar, skyltar, belysningsglas m.m.

Glasrör. Glasrör i borosilikatglas och kvartsglas används ofta vid visuell flödeskontroll, luftfällor och vattennivåglas m.m.

 

Produktionen:

Vår produktion förfogar över CNC-styrda maskiner, vilket gör det möjligt för oss att serietillverka flera tusen enheter. En flexibel produktion möjliggör dock även leveranser av enstaka stycken. Dessutom reserverar vi kapacitet för brådskande leveranser – och därför kan vi alltid erbjuda leverans från dag till dag.

Mirit Glas AB är ett helt privatägt företag, och blev som Danmarks första glashärderi etablerat 1952. Vi är belägna i Köpenhamn och Södra Jylland. Vi känner till glasets fysiologi och användningsmöjligheter. Det är här vi har vår bakgrund, erfarenhet, kunskap och kompetens genom tre generationer.

Mirit Glas A/S
Marielundvej 37 D - 1.sal
2730 DK-Herlev
Danmark
VAT nummer: DK31170508
P nummer: 1003055807
10-19

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.031