23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

IAC Acoustics A/S

IAC Acoustics arbetsområde är allt inom bullardämpning och vibrationsdämpning. Det är allt från störningsskydd i byggnader, på arbetsplatsen eller dämpning av externt stoj från ex. produktionen.

Vi producerar och monterar bland annat stoj-inpackningar till maskiner samt företar akustikkontroll och akustisk analys av lokaler. Dessutom levererar vi ljuddörar, ljudklassade fönster, speciella ljuddämpare, testfaciliteter (ekkofria rum), audiometrirum m.m. med extremt hög prestanda.

Läs mer om akustiska lösningar her

Ljudisolering och bullermätning
Vår vibrationsavdelning VIKAS har en mängd ljuddämpande produkter i marknadens högsta kvalitet och med en genomtänkt design. Hos oss hittar du et stort urval av vibrations- och ljuddämpande material, och vi producerar och säljer t.ex. vibrationsdämpare, svängningsdämpare, stötdämpare, ljudabsorbenter och vibrationsdämpande plattor.

Vid rådgivning kartlägger vi stojproblemet och utarbetar ett konkret lösningsförslag.
IAC Acoustics har avancerad mätutrustning som används till att göra de akustiska mätrapporterna samt dokumentationen av uppnått störningsskydd.

Totallösningar för akustik och vibrationer
IAC Acoustics har högt utbildade specialister med många års erfarenhet inom stoj- och vibrationsdämpning, erfarenhet som uppnåtts genom många års praktisk problemlösning.

Därför är IAC Acoustics din totalleverantör av allt inom störningsskydd och vibrationsdämpning.


Läs mer om buller- och ljuddämpning på vår hemsida

IAC Acoustics A/S
Jernholmen 44
2650 Hvidovre
Danmark
VAT nummer: DK11733174
P nummer: 1111111111
9

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.047