23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Air Liquide Gas AB

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Verksamheten finns representerad i 73 länder, har ca 67 100 medarbetare och över 3,9 miljoner kunder och patienter. Oxygen, nitrogen och hydrogen är små molekyler som är grundläggande för liv, materia och energi. Dessa gaser utgör hörnstenarna i Air Liquides vetenskapliga arbete och har varit kärnan i koncernens verksamhet sedan den grundades 1902.

Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det betyder att vi har resurser att erbjuda våra kunder en mycket hög grad av service, även tvärs över landsgränserna.

Vi hjälper våra kunder att på bästa sätt utnyttja gasteknikens enastående möjligheter. Från inledande behovsanalys, provkörning, installation och utbildning fram till en optimalt intrimmad process. Vi erbjuder också en rad tjänster, bland annat service och underhåll, anpassade efter kundernas behov.

Tack vare strategiskt placerade produktionsenheter, vår effektiva transportorganisation och mer än 350 försäljningsställen, levererar vi snabbt och säkert över hela Norden. 


Air Liquide Gas AB
Lundavägen 151
212 09 Malmö
Sverige
VAT nummer: SE5560193764
200+
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.063