23948sdkhjf

Cibes Lift Group förvärvar nytt dotterbolag

Cibes Lift Group förvärvar hissdistributören Hissipörss och stärker sin position som den marknadsledande leverantören av skruvdrivna hissar i Europa.
Hissipörssi blir, i egenskap av vårt nya dotterbolag, återförsäljare av hissprodukter och tjänster i Finland under varumärket Cibes Lift, enligt ett pressmeddelande.

–Genom uppköpet av Hissipörssi, breddar vi tillgängligheten av varumärket och stärker vår konkurrenskraftiga närvaro på den Finska marknaden. Förvärvet skyndar på koncernens tillväxtpotential och ger oss en ännu starkare position som ledande leverantör av skruvdrivna hissar till byggsektor, offentlig sektor samt mot privata fastigheter, säger Mats Engblom, CEO Cibes Lift Group.

Genom förvärvet av det nya dotterbolaget i Finland, får Hissipörssis kunder tillgång till hissbranschens mest kundfokuserade tekniksupport och med ett brett servicenätverk för installationer har Cibes Lift härmed ett samlat och förbättrat erbjudande till sina kunder i Finland. Hissipörssi grundades 1996 och har sedan dess i snabb takt utvecklat sin verksamhet som leverantör av plattformshissar i Finland.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.068