23948sdkhjf

Nya affärmöjligheter för Lesjöfors

Lesjöfors Banddetaljer i Värnamo är sedan några månader certifierade enligt fordonsindustrins kvalitetsstandard ISO/TS 16949.
Det sjunde Lesjöforsbolaget i ordningen är nu certifierat gentemot fordonsindustrins kvalitetsstandard ISO/TS 16949. Lesjöfors Banddetaljer i Värnamo är sedan några månader certifierade enligt fordonsindustrins kvalitetsstandard ISO/TS 16949. Certifieringsprocessen har pågått under ett års tid för att möta marknadens allt tuffare krav på högsta kvalitet i hela produktionskedjan, enligt ett pressmeddelande.

- Certifieringen innebär inte bara att ta fram bästa möjliga produktkvalitet utan omfattar även införandet av högeffektiva arbetssätt för att driva till exempel förbättringsarbeten och produktionsoptimering, säger Jakob Lindquist, vd för Lesjöfors Banddetaljer i Värnamo.

Rustade för framtiden
Certifieringsprojektet har engagerat hela verksamheten i Värnamo och bidragit till att effektivisera både processer och organisation. Och framgången har inte låtit vänta på sig.

- Vi ser redan en fantastisk utveckling vad gäller inflöde av nya affärer. Många av våra nya kunder är just företag inom fordonsindustrin i Europa med krav på underleverantörer med ISO/TS 16949. Genom certifieringen har vi vässat vårt erbjudande och flyttat fram våra positioner ytterligare, säger Jakob Lindquist.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094