23948sdkhjf

SAAB Parts på väg mot nytt rekord

Saab Parts fortsätter att öppna upp verkstäder och kommer att ha fler auktoriserade verkstäder än vad som fanns innan Saab Automobile gick i konkurs
Saab Automobile Parts AB fortsätter att förstärka sitt nät av auktoriserade Saab verkstäder i Sverige. Nyligen tecknades samarbetsavtal med tre verkstäder i Malmö, Helsingborg och Mölnlycke.

- Dessutom finns ytterligare tre verkstäder i pipeline att auktoriseras och innan årets slut räknar jag med att vi kommer att ha betydligt fler auktoriserade Saabverkstäder i Sverige än vad som fanns innan Saab Automobiles konkurs, säger Thomas Sundström, chef för Sverigemarknaden inom Saab Automobile Parts AB i ett pressmeddelande.

Fortsatt ökning
Allt tyder på att antalet auktoriserade Saabverkstäder kommer att fortsätta öka.

- Vi märker ett stort intresse och med en ökning i nuvarande takt kommer det faktiskt att finnas fler auktoriserade Saabverkstäder i Sverige än det fanns innan Saab Automobiles konkurs. I dagsläget närmar vi oss 160 verkstäder med bra geografisk spridning över hela landet.

Som ett fristående dotterbolag stod Saab Automobile Parts AB utanför Saab Automobile AB:s konkurs. Bolaget har fortsatt att serva det globala nätverket av ca 1 200 återförsäljare och auktoriserade Sabverkstäder i ett 60-tal länder med Saab Original reservdelar, tillbehör och teknisk support. Bolaget ägs sedan december 2012 av svenska staten.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078