23948sdkhjf

Haldex utnämner ny chef för forskning och utveckling

Per-Erik Kronqvist utnämns som Senior Vice President, Research & Development och medlem av Haldex koncernledning. Paul Bale, SVP, Business Development, och tillförordnad chef för forskning och utveckling kommer att lämna Haldex på eget initiativ.
Per-Erik Kronqvist har utsetts till Senior Vice President, Research & Development. Han tillträder sin nya befattning den 1 mars 2013. Per-Erik Kronqvist anställdes inom Haldex koncernen 2010 som direktör för forskning och utveckling för Skivbromsen och har lett FoU-verksamhet för produktionslinjerna för den Automatiska Bromshävarmen sedan 2011. Hans nuvarande position är Vice President Research and Development, Europa och Brasilien.

Paul Bale, SVP, Business Development, som sedan i september 2012 är tillförordnad chef för Research & Development och Kvalitet, kommer på eget initiativ att lämna Haldex.

- Per-Erik Kronqvist har varit avgörande för att leda utvecklingen av produktlinjen för Skivbromsen och tillför värdefull teknisk kompetens och erfarenhet av program management till denna position. Jag vill också tacka Paul för hans värdefulla bidrag till Haldex under åren, säger Bo Annvik, VD och koncernchef i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078