23948sdkhjf

Yaskawa expanderar i Europa

Genom förvärv av VIPA GmbH utökar Yaskawa sin verksamhet i Europa och kompletterar produktportföljen med VIPAs produkter för processautomation.
Yaskawa Electric Corporation (Japan) meddelar att ett avtal har tecknats med dess europeiska dotterbolag, Yaskawa Europe GmbH (YEU) och VIPA med säte i Herzogenaurach, Tyskland, där YEU förvärvar majoriteten av aktierna i VIPA.

Levererar helhetslösningar
Med integrationen av VIPA i den europeiska organisationen fullföljer YASKAWA planen att komplettera sin produktportfölj i syfte att bli en "Total Solution Provider". En kombination av VIPA: s produktportfölj av PLC, I /O-moduler och HMI med YASKAWA: frekvensomvandlare, AC-motorer och industrirobotar, gör att YASKAWA kan erbjuda en heltäckande portfölj med automationslösningar för en mängd olika marknader.

- VIPA är ett perfekt komplement till Yaskawa. Produktportföljen överlappar inte utan kompletterar varandra med synergieffekter som följd, säger Koichi Takamiya, vd och regionchef för Europa, YASKAWA Europe GmbH i ett pressmeddelande.

- Det täta samarbetet med den globala Yaskawaorganisationen ger stora tillväxtmöjligheter för VIPA, särskilt i Asien och Amerika, förklarar Wolfgang Seel, vd för VIPA.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.056