23948sdkhjf

Axelent satsar fullt

Efter ett lyckat 2012, trots svår marknad lägger Axelent in en högre växel och satsar bland annat på den nordiska marknaden
När varslen duggade tätt under 2012 och orosmolnen hopade sig, hade Axelent ett av sina bästa år gällande orderingång och nya marknader. Under det kommande året ska de därför satsa mer på att fortsätta utvecklas.

- Med detta konstaterande i ryggen väljer vi att bli ännu mer offensiva under 2013. Vi bygger till och förbättrar vår produktion och lager i Hillerstorp, vi gör en ordentlig satsning på den nordiska marknaden med kampanjen ”X-Force” och förstärkt säljorganisation, vi kompletterar Axelent Engineering med unik spetskompetens inom industridesign parallellt med att vi startar upp verksamhet på nya marknader ute i världen. Det råder med andra ord ingen tvekan om att vi satsar, säger Mats Hilding, VD Axelent AB i ett pressmeddelande.

Trygghet i den egna kompetensen
-Självklart har jag fått frågan om hur vi vågar att satsa så starkt i tider som dessa. Och svaret finns både i historien och i framtiden. Vi har skapat en stabil grund och ett starkt koncept under lång tid som gett oss både kunskap, självförtroende och en stabil ekonomi. Men det är framåt vår blick är riktad och där finns ett ständigt ökande behov av säkra, snabba, smarta och effektiva lösningar för industri, lager och förråd. Därför är jag övertygad om att 2013 blir ett riktigt gott år och att framtiden ser ljus ut, fortsätter Mats Hilding.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.172