23948sdkhjf

EMAB spår tillväxt

EMAB Erlandssons Metallfabrik spår en ljus framtid med ny investering i bagaget och nya kunder
EMAB Erlandssons Metallfabrik i Forsheda har efter deras senaste investering och förnyelse av deras maskinpark, fått nya kunder och ser ljust på framtiden, skriver Gnosjöregionen.

- Vi har gått emot konjunkturen, ökat i kapacitet och gjort ett tekniklyft. Och det har blivit en positiv spiral för oss, säger VD Anders Oliv i artikeln.

Ny laserlinje
EMAB har alltid legat i framkant med lasertekniken och i höstas installerades det en helt ny laserlinje samt två nya kantpressar. Investeringarna kommer att göra företaget mer konkurrenskraftigt på en allt svårare marknad.

- Vi har fokuserat på att bli duktiga leverantörer när det gäller hygienfaktorerna, det vill säga hundra procents leveranssäkerhet, kvalité och teknisk support. Det har gjort att vi har fått ökat förtroende hos befintliga kunder men även fått en ny kund som har blivit vår allra största, berättar Anders.

Företaget har tecknat avtal med en stor aktör inom fordonsindustrin som kommer att öka deras produktion. EMAB räknar med att vara i full kraft med projektet under 2014.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109