23948sdkhjf

Axelent stärker sin ställning på den danska marknaden

Genom ett samarbetsavtal mellan danska Solar A/S och Axelent AB stärker Axelent sin ställning på den danska marknaden
Samarbetet gör det möjligt för Solar att kunna leverera en helhetslösning inom maskinsäkerhet, från riskanalys till montage och CE-märkt anläggning. Samarbetsavtalet börjar gälla januari 2013 och omfattar initialt leverans av X-Guard® maskinskydd.:

-Det känns fantastiskt roligt att få till stånd detta samarbete med Danmark största leverantör inom området. Solar är ett otroligt starkt varumärke som vi känner står för samma värderingar som Axelent, Michaela Ahlberg, Säljansvarig för Danmark, Axelent AB i ett pressmeddelande.

Bästa totallösningen
-Säkerhet och säkerhetslösningar har alltid funnits med i Solars koncept, men man har hittills inte kunnat leverera en komplett produkt. När vi började diskutera såg de möjligheterna, inte bara i våra produkter utan i Axelents totallösning, vilket gjorde att valet föll på just oss.

Tillgång till hela Danmarks industriflora
-Solar har som ledande leverantör inom el, vvs och ventilation i stort sett daglig kontakt med all industri i Danmark. Det är givetvis mycket intressant för oss att få möjlighet att nå ut till alla dessa företag.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Tipsa en kollega

0.078