23948sdkhjf

Nederman tar order värd 30 miljoner

Helsingborgsföretaget tar hem australisks order värd 30 miljoner kronor
Nederman har tecknat avtal om att förse ett av Bradkens gjuterier i Queensland, Australien, med en komplett lösning för utsug och filtrering av rökgaser från ljusbågssmältugnar. Bradken® kontaktade Nederman för att få hjälp att utveckla en lösning för att reducera utsläppen vid deras gjuteri i Queensland.

- Bradkens order visar styrkan av vår närvaro och position i APAC-regionen och är en viktig framryckning på den växande Australiensiska marknaden. Vi är hedrade över att Bradken® visat erkännande för Nederman's expertis och ser fram emot att arbeta med dem i detta projekt, säger Sven Kristensson, VD Nederman i ett pressmeddelande.

Bradken® är en global tillverkare och leverantör av olika förbrukningsartiklar och utrustning till gruv-, bygg- och järnvägsindustri, samt energiproducerande industri. Företaget är ledande inom stål- och järngjutning, med ett utbrett nätverk av 59 tillverknings-, försäljnings- och servicecenter över hela världen. Gjuteriet i Queensland tillverkar komponenter för bygg- och anläggningsmaskiner, t ex kopplingsdon, ok och larvfotskättingar.

Installation och driftsättning kommer att slutföras under fjärde kvartalet 2013
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062