23948sdkhjf

HANZA påbörjar årets investeringspaket

HANZA förbereder för tillväxt 2013 med investeringar inom både Mekanik- och Elektronikdivisionen
Trots den fortsatt svaga konjunkturen, investerar Hanza AB för att möta en fortsatt snabb tillväxt.

-Vi ser en stark organisk tillväxt i år. Många bolag utvärderar leverantörskedjan under en lågkonjunktur, vilket ger oss nya kunder och produkter, säger Thomas Lindström, Marknads- och Försäljningschef på HANZA.

Inom Elektroniken inleds årets investeringspaket med ny AIMEX ytmonteringslina från Fuji.

-Vi har i dag 5 ytmonteringslinor, vilket ger oss en bra kapacitet med hjälp av skiftgång. Men elektronikutvecklingen går snabbt, det är viktigt att också kontinuerligt investera i ny teknik. Fuji är en ledande ytmonteringsleverantör, och tillsammans med höstens investeringar upprätthåller vi en mycket modern maskinpark, säger Gerd Levin-Nygren, Divisionschef för HANZA Electronics.

Omfattande satsningar
Inom Mekaniken startar investeringarna inom affärsområde maskinbearbetning, genom en MAZAK fleroperationssvarv till HANZAs fabrik i Töreboda.

-Under 2012 har vi gjort omfattande investeringar inom affärsområdet Tunnplåt, bland annat en helt ny fabrik i Estland. Nu inleder vi 2013 med investeringar inom maskinbearbetningen, främst för att bredda vårt erbjudande inom affärsområdet, säger Ove Karlsson, Divisionschef för HANZA Mechanics.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078