23948sdkhjf

Christian Berner i samarbete med Koch- Glitsch UK

Kompletta lösningar för Massöverförings- och Separationsteknologi genom samarbete mellan Christian Berner och Koch-Glitsch UK
Christian Berner meddelar att de från 1 januari 2013 har tecknat avtal med Koch-Glitsch för att verka som agent och distributör i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

- Avtalet med Koch-Glitsch ger oss nya möjligheter, säger Bo Söderqvist VD för Christian Berner Tech Trade AB i ett pressmeddelande.

Nordiska marknaden
Med detta avtal och styrkan hos respektive företag i kombination, skapas ett mervärde för kunder på den nordiska marknaden. Christian Berner har lång erfarenhet av att leverera avancerad teknisk utrustning till den nordiska regionen.
Koch-Glitsch är världsledande inom design, tillverkning och leverans av massöverförings- och separationsteknisk utrustning för bl.a. kemi, petrokemi, raffinering samt gasindustri.

-Vi ser dessutom i framtiden även klara synergier med roterande maskiner ur vårt befintliga sortiment som bl.a. kompressorer, avslutar Bo Söderqvist.

- Christian Berner har betydande kunskap och erfarenhet inom branschen och denna region. Avtalet med Christian Berner ger oss en mycket starkare marknadsnärvaro i Norden och en möjlighet att ge ökad service och mervärde för befintliga och potentiella kunder, Kate Caddick, försäljningschef i norra Europa för Koch-Glitsch.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.063