23948sdkhjf

Swerea IVF medarrangör av ScanPlåt 2013

Swerea och Plåtforum går in som medarrangörer och kommer att ansvara för seminarieprogrammet
Swerea IVF, med nätverket Plåtforum, går in som medarrangör av ScanPlåt på Svenska Mässan i Göteborg den 28-30 maj. De kommer bland annat att ansvara för seminarieprogrammet samt på olika sätt bidra med sin kompetens.

- Vi är både stolta och glada över att kunna presentera Swerea IVF som vår nya partner. Med sin kompetens och sitt nätverk kommer Swerea IVF starkt att bidra till att ScanPlåt blir en högkvalitativ mötesplats för plåtbranschen, säger Björn Delin, VD på Nice Events som tillsammans med Svenska Mässan är huvudarrangör för ScanPlåt..

Naturligt steg
Plåtforum inom Swerea IVF är ett nätverk för företag inom plåtbranschen. Det startades 1991 av Swerea IVF, och har idag medlemmar från ett 70-tal företag i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

- Det känns som en självklarhet att vi ska vara med på ScanPlåt. Med hjälp av våra forskare och breda kontaktnät ska vi skapa ett högaktuellt seminarieprogram, säger Boel Wadman, projektledare och forskningskoordinator på Swerea IVF. – Vi är glada att få bidra till att ScanPlåt blir den mötesplats som plåtbranschen har behövt i många år.
Swerea IVF kommer bland annat att ansvara för ett högklassigt seminarieprogram som erbjuder det senaste inom forskning och teknologi vilket kommer att locka många viktiga besökare till ScanPlåt.

ScanPlåt arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg den 28-30 maj, 2013. Parallellt med ScanPlåt (den 29-30 maj) går Scandinavian Coating, Transport & Logistik och Clean Service & Supply.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094