23948sdkhjf

Förändring i Husqvarnas koncernledning

Förändringen möjliggör en mer koncentrerad satsning på Europa samtidigt som tillväxtmarknaderna i Asien/Stillahavsområdet får större fokus.
Husqvarnakoncernen har från och med den 1 januari 2013 beslutat att dela den operativa enheten ‘Försäljning och service Europa & Asien/Stillahavsområdet’ i två enheter: ‘Försäljning och service Europa’ respektive ‘Försäljning och service Asien/Stillahavsområdet’.

Frida Norrbom Sams har utnämnts till Executive Vice President och chef för ’Försäljning och service i Europa’ och hon blir ny medlem i koncernledningen. Förändringen ändrar inte koncernens externa rapporteringsstruktur. Finansiella resultat kommer även fortsättningsvis att rapporteras för affärsområde Europa & Asien/Stilahavsområdet.

Frida Norrbom Sams anställdes på Husqvarna 2011. Hon har bred erfarenhet från försäljning och affärsledning på global, europeisk och nordisk nivå. Senast var hon Vice President för Norden och Baltikum inom ’Försäljning och service Europa & Asien/Stillahavsområdet’.

- Frida har djup kunskap om de marknader där vi är verksamma, vilket gör henne lämplig för att driva försäljningen i Europa, säger Hans Linnarson, VD och koncernchef för Husqvarna Group i ett pressmeddelande.

Hans Linnarson, VD och koncernchef för Husqvarna Group, blir tillförordnad chef för ’Försäljning och service Asien/Stillahavsområdet’.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078