23948sdkhjf

Lyckat samarbete mellan Elmia Automation och Robotdalen fortsätter

Mässan Elmia Automations långsiktiga samarbete med Robotdalen fortsätter genom matchmaking-arrangemanget Productivity Connect i Eskilstuna i april. Då får tillverkande företag och systemintegratörer ett unikt tillfälle att tillsammans sitta ner och skapa förutsättningar för lönsamma samarbeten.
Elmia Automation och innovationsklustret Robotdalen arbetar gemensamt för att stärka svensk industris konkurrenskraft genom satsningar på ökad automation och robotisering.

– Det är ett viktigt samarbete för att genomföra affärsfrämjande aktiviteter och hjälpa svenska företag att hitta lösningar för framtiden, säger Lina Kåvestam, projektledare för Elmia Automation i ett pressmeddelande.

Givande samarbete
På Elmia Automations premiär 2012 anordnade Robotdalen den uppskattade aktiviteten Automationscentralen. Där kunde mässans besökare få svar på sina frågor från Robotdalens experter och lyssna på systemintegratörernas intressanta föredrag.

När Robotdalen genomför sin robotkonferens RIC – Robotics Innovation Challenge – den 25 april 2013 på Munktell Science Park i Eskilstuna är det i stället Elmia Automations tur att gästspela. Det gör mässan genom att anordna matchmakingen Productivity Connect – en typ av speed-dating för företag med korta, förbokade affärsmöten. Syftet med arrangemanget är att göra det enkelt för tillverkande företag att komma i kontakt med systemintegratörer för att hitta nya produktionslösningar, särskilt med fokus på robotbaserade automation.

– Det är ett mycket tidseffektivt sätt för att utöka sitt affärsnätverk och hitta nya kunder, leverantörer eller andra samarbetspartners, förklarar Lina Kåvestam.

Erik Lundqvist, chef för Robotdalen, gläds över att Productivity Connect tillför RIC ytterligare en spännande punkt på programmet.

– Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Elmia Automation där konkreta lösningar för tillverkningsindustrin står i centrum, säger Erik Lundqvist.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079