23948sdkhjf

Industriveckan i Göteborg

Besökare från hela Skandinavien förväntas på Industriveckan i Göteborg. ScanPlåt får sällskap av tre andra industrimässor
Sista veckan i maj blir en äkta industrimässvecka på Svenska Mässan i Göteborg. Fyra mässor äger rum samma vecka under samma tak. Sammanlagt förväntas ca 10 000 besökare från hela Skandinavian till de fyra mässorna: ScanPlåt, Scandinavian Coating, Transport & Logistik och Clean Service & Supply.

- Vi ser fram emot en spännande vecka i slutet av maj. Att de fyra mässorna arrangeras samma vecka är bara positivt. Det gör att det blir extra fokus på industrifrågor den här veckan, säger Björn Delin, VD på Nice Events Scandinavian som arrangerar de två mässorna ScanPlåt och Scandinavian Coating i ett pressmeddelande.

De fyra mässorna fokuserar på olika områden, men det finns ändå en synergieffekt med att arrangera de fyra mässorna parallellt: de kommer att ge ett mervärde för både besökare och utställare.

- Det finns absolut en synergi mellan de olika mässorna och de områden de behandlar och vi tror att många besökare kommer att titta på flera av mässorna och delta i flera av mässornas seminarier. Idag är det extra viktigt att skapa något som känns angeläget för besökaren, som att erbjuda tillfällen att skaffa sig kunskap om nya trender och produkter. Vi vill att besökaren ska tycka att det är värt att lämna kontoret för ett par dagar för att gå på mässan, avslutar Björn Delin.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078