23948sdkhjf

Maskinorder till Din Maskin

GBD Lagersystem investerar i en E-Brake Ergo
GBD Lagersystem AB är ett företag med lång erfarenhet av att förse industrier och lager med produkter för effektiv lagring. Med utgångspunkt från ställage har man utvecklat produkter såsom utdragsenheter och kassetter för bättre utnyttjande av lagervolymen.

Gunnar Berglund, ägare till GBD Lagersystem berättar i ett pressmeddelande:
- Vi letade efter en liten och snabb kantpress som även var ergonomisk och hittade då Safan E-Brake. Vi blev imponerade av vad vi såg eftersom operatören kan sitta bekvämt vid maskinen vilket gör att man blir mer koncentrerad och säkerheten blir högre. Kantpressen är även utrustad med en fotpedal men går att manövrera utan denna med hjälp av ljusridån. Detta är ett stort plus, avslutar Gunnar.

GBD Lagersystem sällar sig nu till den nöjda skara på över 100 företag som har valt Safan E-Brake till sin produktion! Kantpressen som man har beställt är en 35 tons 1,25 meters maskin i Ergo-utförande. Det innebär att maskinen har en öppning i stativet för en fotpedal i specialutförande. Den har även ett justerbart fotstöd samt ergonomistol och bord.

Safan E-Brake från Din Maskin AB har en servoelektriskt driven pressbalk som möjliggör höga presshastigheter med en extrem noggrannhet. Den har en rörlig övre pressbalk och ett patenterat drivsystem där kraften överförs till pressbalken via rullar som är placerade längs med balken, vilket minimerar balkens återfjädring.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078