23948sdkhjf

Helge Nyberg tar miljonorder

Ulricehamnsföretaget får miljonorder med vagnar för plock inom läkemedelsbranschen
Med lång erfarenhet och kunskap kring smarta och flexibla lösningar för internlogistik, valdes Helge Nyberg AB som partner för att utveckla en ny Ergobjörnvagn för orderplock inom läkemedelsbranschen. Grossisten, som är en av de större inom läkemedelsbranschen, hade specifika behov av en skräddarsydd lösning som tog hänsyn till funktion, effektivitetskrav samt god ergonomi för personalen. Utvecklingsarbetet har pågått under ett halvår och resulterade i en order i miljonklassen.

- Vi lägger stort fokus på att jobba i nära samarbete med våra kunder och marknaden. Som specialister på intern materialhantering är det viktigt att vi löser alla önskemål som kunden har och överträffar deras förväntningar vad gäller smarta lösningar, flexibilitet, ergonomi och kostnadseffektivitet. I detta fall är alla parter nöjda och vi hoppas på fortsatt givande samarbete framöver, säger Peter Sprigg, VD på Helge Nyberg AB i ett pressmeddelande.

Sedan 1958 utvecklar och tillverkar Helge Nyberg AB i Ulricehamn vagnar och lätta eltruckar under namnet Ergobjörn för intern materialhantering.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078