23948sdkhjf

Branschen positiv till den nya samlingsplatsen för ytbehandling

Den nyetablerade ytbehandlingsmässan Scandinavian Coating, som arrangeras i Sverige för första gången 2013, har mottagits med öppna armar från branschens ledande aktörer.
-Vi var med på mässan i Köpenhamn 2011 med gott resultat, och hoppas att mässan i Sverige kommer att bli ännu bättre, säger Ulrik Sellman, Head of MDF Powder Europe på Jotun Powder Coatings, ett av de ledande pulverlackföretagen. – Vi är väldigt positiva till etableringen av Scandinavian Coating som en mötesplats där våra nya innovativa produkter och lösningar kan presenteras för branschen, vilket har behövts i många år, och kanske kommer att behövas än mer i framtiden för att möta kommande utmaningar, fortsätter Ulrik Sellman.

Scandinavian Coating lanserades i Köpenhamn 2011 och fokuserar på ytbehandling av metall, plast och trä. Mässan riktar sig till ytbehandlare, konstruktörer, tekniker och inköpare. Fortsättningsvis kommer mässan att alternera mellan Köpenhamn och Göteborg. Många av de företag som deltog i Köpenhamn har redan anmält sig till nästa års mässa.

-Försäljningen av monterplatser har verkligen kommit igång med en rivstart, säger Björn Delin, VD på Nice Events Scandinavia, som tillsammans med de viktiga nordiska branschföreningarna arrangerar Scandinavian Coating. – Sedan vi släppte hallskissen för någon månad sedan har vi fått in mängder av anmälningar. Vi har fått otroligt bra feedback från de stora företagen som ser fram emot att branschen får en egen nordisk mässa, säger Björn Delin.

Scandinavian Coating 2013, som arrangeras den 29-30 maj på Svenska Mässan i Göteborg, går parallellt med plåtmaskins- och plåtbearbetningsmässan ScanPlåt. De båda mötesplatserna skapar ett komplett event för industrin vilket kommer att locka fler besökare från hela Skandinavien och ge ett mervärde för både besökare och utställare.

Mässan arrangeras i samarbete med de skandinaviska branschföreningarna SPF - Svensk Pulverlackteknisk Förening, MAB - Maleudstyrs- og anlægsleverandørernes branscheforening samt NPLF – Norsk Pulverlakkteknisk Forening.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078