23948sdkhjf

Voestalpine vill växa i Skandinavien

Under första dagen på Elmia Subcontractor fick österrikiska Voestalpine Krems flera bra kontakter för framtida affärer.
Voestalpine är en stor global aktör med runt 350 dotterbolag. På Elmia Subcontractor representeras den österrikiska storkoncernen av sitt företag Voestalpine Krems, som tillverkar profiler och sektionsdelar i stål.

– Det gick bättre än förväntat. Vi har två målsättningar med mässan. Dels att bli mer kända på den skandinaviska marknaden, dels att det ska leda till konkreta affärer, säger Reinhard Pernerstorfer, försäljningschef för den nordeuropeiska marknaden i ett pressmeddelande från Elmia.

– Vi var här som besökare förra året men kände att det var mer intressant att komma hit som utställare, säger Pamela Fritz Heuser, som är Stockholmsbaserad säljare för Finland, Sverige och Norge.

Redan inne på marknaden
Företaget är redan inne på den skandinaviska marknaden och levererar bland annat till Volvo Construction Equipment.
Reinhard Pernerstorfer presenterar produkterna som högkvalitativa och gjorda med ett stort kunnande. Produkterna går att hitta i fordon, solpaneler och byggnader och andra. Reinhard Pernerstorfer säger att Voestalpines produkter håller en hög kvalitet och bygger på ett stort kunnande. De finns representerade inom en stor bredd av slutprodukter, som i fordon, solpaneler och byggnader.

Att vi är inne i en tid då många europeiska företag har svårigheter märks inte av hos Voestalpine Krems.
– Vi har en bra orderingång, säger Reinhard Pernerstorfer.

– Men samtidigt måste vi hela tiden hitta nya leads, fortsätter Pamela Fritz Heuser.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079