23948sdkhjf

Haldex får order värd 350 miljoner

Haldex har tecknat ett långsiktigt leveransavtal med en global lastbilstillverkare för fortsatt leverans av Haldex Automatiska Bromshävarm (ABA) till ett värde av 350 MSEK under en femårsperiod.
Haldex har tecknat ett långsiktigt leveransavtal med en global lastbilstillverkare för fortsatt leverans av Haldex välkända Automatiska Bromshävarm (ABA). Det nu undertecknade leveransavtalet gäller för den globala marknaden och uppgår till ett värde av 350 MSEK under en femårsperiod.

Haldex har sedan början av 1970-talet, som enda leverantör, framgångsrikt levererat den Automatiska Bromshävarmen till denna lastbilstillverkare. En viktig beslutspunkt för det nu undertecknade leveransavtalet är den överlägsna prestanda och kvalitet som kontinuerligt har levererats under åren. Kontraktet stärker Haldex position som global marknadsledare inom detta produktsegment.

Tidigare i år firade Haldex tillverkningen av den 70 000 000:e Automatiska Bromshävarmen. Den Automatiska Bromshävarmen har genererat arbetstillfällen för tusentals under flera decennier. Idag tillverkas produkten i Sverige, USA, Brasilien, Indien och Kina för kunder på de regionala marknaderna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078