23948sdkhjf

Expansiv Norrköpingsverkstad nyanställer

Saltängens Mekaniska Verkstad i Norrköping trotsar krisen och på två år har omsättningen fördubblats och de 35 anställda har blivit 60
2010 tog familjerna Thorn och Hedkrok över företaget som har specialiserat sig på maskinbearbetning av stora maskindelar och svetsning av stålkonstruktioner. Då sysselsatte verksamheten 35 personer och hade en omsättning på 37 miljoner kronor. Sedan dess har företaget genomgått en expansiv period, skriver ledningen i ett pressmeddelande.

– Vi har jobbat väldigt intensivt och lyckats få många nya kunder och spännande projekt. Det har gjort att vi kunnat växa från 35 till 60 anställda i Norrköping samtidigt som vi ökat omsättningen till drygt 70 miljoner kronor, säger företagets försäljnings- och marknadschef Jim Hedkrok.

Förra veckan anställdes två verkstadsmedarbetare i Norrköping och en vid filialen i Örebro. För knappt ett år sedan köpte ägarna även svetsverkstaden Martin Larsson AB i Pålsboda.

– Vi har redan sett samordningsvinster. Utvecklingen i Pålsboda har varit väldigt bra sedan vi tog över. Förra året omsatte Martin Larsson AB drygt 40 miljoner kronor. I år räknar vi med en omsättning på drygt 72 miljoner kronor, säger Jim Hedkrok.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078