23948sdkhjf

Maskinparken växer kontinuerligt på Gnosjö Automatsvarvning

Om ett mått på framgång är hur många maskiner som snurrar och går – då går det riktigt bra. Och det klart att det är ett sundhetstecken när maskinerna går för fullt.
Tre nya maskiner har redan anlänt i år. Den senaste var en ny CNC-svarv som levererades i augusti och blev nummer 17. Med sin korta ställtid höjer den kapaciteten på de mindre produktionsserierna och ger Gnosjö Automatsvarvning AB ytterligare ett verktyg att konkurrera med. En ny hydromat – en rundbordsmaskin – är också på ingång. Det blir den trettonde i ordningen och den ökar ytterligare möjligheterna att klara stora produktionsserier.

Allt som allt består maskinpark därefter av 30 enheter. Lägg sedan till en rad maskiner som tar hand om detaljerna efter själva produktionen. Det handlar om sorteringsmaskiner, tvättmaskiner och mätmaskiner som alla på olika sätt säkerställer att leveranserna håller den höga kvalitet som företaget gjort sig kända för att leverera.

Vem som helst anar också att det börjar bli trångt på produktionsavdelningen och det är inte för inte som det pågår löpande diskussioner om åt vilket håll lokalerna ska växa nästa gång. Angenäma bekymmer förstås, i alla fall när målsättningen alltid är uppåt framåt!
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.079