23948sdkhjf

Tre D Mekaniska investerar

Tre D Mekaniska AB är en mycket modern mekanisk verkstad som arbetar med laserskärning i 2D, 3D och rörlaserteknik och nu har företaget investerat i en E-Brake Ergo
Tre D Mekaniska har även ett nära samarbete med duktiga nätverksföretag för att ha ytterligare tillgång till kompetens, kapacitet och flexibilitet. Företaget grundades 2003 av fem personer med mycket bred industrierfarenhet från såväl stora som små företag. Alla arbetar fortfarande kvar i företaget. Omsättningen är ca 45 miljoner/år och antalet kunder är ca 100 fördelade på olika branscher och företagsstorlekar.

- Vi gillade det ergonomiska konceptet och att kantpressen var snabb, berättar Gay Johansson delägare i Tre D Mekaniska i ett pressmeddelande. Att kunna ge operatören en ergonomisk och bekväm arbetsplats känns väldigt bra. En stor del av detaljerna i vår produktion är i relativt små format och då blir det mer effektivt att köra dem i en snabb, liten kantpress som E-Brake Ergo, avslutar han. 3D Mekaniska sällar sig nu till den nöjda skara på över 100 företag som har valt Safan E-Brake till sin produktion!

De har köpt E-Brake Ergo från Din Maskin AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.078