23948sdkhjf

Fårbo Mekaniska är alltid på tårna

Fårbo Mekaniska är en legoleverantör som tillverkar alltifrån de enklaste detaljer till avancerad finmekanik, stora serier och enstycksdetaljer.
Produktionen präglas av korta ledtider, flexibilitet och engagemang. Maskinerna snurrar dygnet runt och personalen är alltid på tårna.

Fårbo Mekaniska AB filosofi, att alltid sätta kundens behov i centrum och att investera mycket i maskinpark och personal, har slagit väl ut. De har sedan 2005 i snitt investerat i sex nya moderna maskiner per år. Dessa inköp har baserats på de behov deras kunder har presenterat och på sin vision att kunna erbjuda den snabbaste, mest flexibla och kvalitativt bästa produktionen på marknaden.

"Nu ska vi ut på vår första stora mässa, Subcontractor 2012 på Elmia i Jönköping. Under tisdag och onsdag kan ni träffa vår produktionschef och under torsdag och fredag kommer vår tekniker att finnas på plats. Under hela veckan kommer även vår VD, Roger Berggren att ta emot besökare i montern".

"Välkomna till vår monter B04:11 och träffa oss, var med och tävla i vår gissningstävling eller varför inte utmana oss eller varandra i ett spännande STCC race i våra simulatorer. Vad du än väljer så lovar vi på Fårbo Mekaniska att; det är här det händer!", skriver företaget i ett pressmeddelande
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.062