23948sdkhjf

AP&T fabriksrenoverar pressar

AP&T börjar fabriksrenovera pressar vid sin anläggning i Tranemo.

I ett pressmeddelande skriver företaget att man nu totalrenoverar och uppgraderar äldre maskiner. Detta för att möta de krav som finns på prestanda och säkerhet idag.

AP&T:s tekniker plockar ner och går igenom pressen, byter ut föråldrade system och slitdelar innan pressen åter monteras ihop. Därefter sker provkörning och säkerhetskontroller. De utbytta delarna omfattas av företagets nygaranti.

– Alla maskiner levereras med dokumentation som visar att de uppfyller de säkerhetskrav och nationella standarder som gäller på respektive marknad, säger Andreas Silfversparre, Manager Rebuilds & Optimization på AP&T.

Fabriksrenoverade pressar är ett komplement till deras eftermarknadsaffär. Vanligast är annars att ombyggnader, renoveringar och uppgradering av maskiner gör på plats hos kund.

– Ja, vi hjälper kontinuerligt kunder att öka tillgänglighet, produktionskapacitet och säkerhet genom att uppgradera och optimera befintlig utrustning, säger Andreas Silfversparre i pressmeddelandet.

Några som använt sig av tjänsten är bland annat Chrysler Automobiles (Stellantis), Shiloh och Neuman Aluminium Raufoss, avslutar AP&T.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.109