23948sdkhjf

AP&T fabriksrenoverar pressar

AP&T börjar fabriksrenovera pressar vid sin anläggning i Tranemo.

I ett pressmeddelande skriver företaget att man nu totalrenoverar och uppgraderar äldre maskiner. Detta för att möta de krav som finns på prestanda och säkerhet idag.

AP&T:s tekniker plockar ner och går igenom pressen, byter ut föråldrade system och slitdelar innan pressen åter monteras ihop. Därefter sker provkörning och säkerhetskontroller. De utbytta delarna omfattas av företagets nygaranti.

– Alla maskiner levereras med dokumentation som visar att de uppfyller de säkerhetskrav och nationella standarder som gäller på respektive marknad, säger Andreas Silfversparre, Manager Rebuilds & Optimization på AP&T.

Fabriksrenoverade pressar är ett komplement till deras eftermarknadsaffär. Vanligast är annars att ombyggnader, renoveringar och uppgradering av maskiner gör på plats hos kund.

– Ja, vi hjälper kontinuerligt kunder att öka tillgänglighet, produktionskapacitet och säkerhet genom att uppgradera och optimera befintlig utrustning, säger Andreas Silfversparre i pressmeddelandet.

Några som använt sig av tjänsten är bland annat Chrysler Automobiles (Stellantis), Shiloh och Neuman Aluminium Raufoss, avslutar AP&T.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Gränges satsar på återvinnings- och gjutningsverksamhet i Kina
Fortum ska leverera fossilfri el till H2 Green Steel
Metallbörsen i veckan
Nytt förvärv för Instalco: "Mycket strategiskt"
Metall från avlidna återvinns – genererat en halv miljard
Nu bättre villkor för föräldralediga på Epiroc
Andra Nordiska Medier
Verkstäderna
Process Nordic
UochD

Tipsa en kollega

0.187