23948sdkhjf

CJ Automotive räknar med upprepad succé

2011 års Subcontractor Connect blev väldigt lyckad för CJ Automotive. En redan uppstartad affär som kan utveckla sig till mångmiljonklassen gör att man nu vill hitta nya samarbetspartners.
Förra året var lyckat så nu vill vi träffa nya leverantörer som vi kan göra affärer med, säger Magnus Törnqvist inköpschef på CJ Automotive.

Match-makingen Subcontractor Connect har blivit en succé. CJ Automotives inköpschef Magnus Törnqvist har erfarenhet av att vara med och han är positiv till att nya kontakter knyts.

– Det är ett effektivt sätt att göra affärer på, ett spännande och roligt koncept, säger han.

CJ Automotive var med både 2010 och 2011. Under fjolårets Subcontractor Connect träffade företaget mellan 10 och 15 företag som har lett till konkreta affärer. Magnus Törnqvist har förhoppningar om att samarbetet kan komma att generera affärer i mångmiljonklassen.

– Vi är igång för fullt med våra nya leverantörer, tanken är att samarbetena ska växa. I vår bransch kan det ta lång tid innan det blir ordentliga volymer men jag tror att affärerna inom några år kan visa sig vara värda åtskilliga miljoner, säger Magnus Törnqvist.

Till årets Subcontractor Connect vill CJ Automotives även titta utomlands.
– Förutom svenska företag kommer vi också att titta mot Baltikum, säger han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.094