23948sdkhjf

CIM-Team Scandinavia levererar till Robotdalen

Företaget har tagit hem order om leverans av E3.series till Robotdalen, projektet påbörjas omgående
CIM-Team Scandinavia AB har fått förtroendet att leverera E3.series till Robotdalen. Detta innebär att alla konstruktioner inom disciplinerna el, kablage, hydraulik och pneumatik kommer dokumenteras i programvaran. Processerna för konstruktioner kommer bli enhetliga och effektiviseras vilket optimerar tidsåtgång och kvalitet i verksamhetens många projekt.

-Vi valde E3.series från CIM-Team för att programvaran har visat sig ytterst väl lämpad för vår verksamhet. Robotdalens roll att vara en utvecklingsresurs mellan forskning och kommersiella produkter gör att våra kommersiella partners får en flygande start där allt vårt jobb kan nyttjas i vidare utveckling, kommenterar Ingemar Reyier, ansvarig för de industritekniska projekten Inom Robotdalen i ett meddelande.

-Det är mycket roligt och känns förtroendeingivande att få leverera E3.series till Robotdalen för deras konstruktionsverksamhet. En fjäder i hatten för oss som leverantör då Robotdalen ligger i framkant vad gäller utveckling av spännande och högteknologiska produkter samt att de är en viktig spelare inom området, säger Fredrik Carlsson, VD CIM-Team Sverige.

Införandet av E3.series påbörjas omgående inom Robotdalen och planen är att man redan i pågående projekt för stor nytta av produkten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Tipsa en kollega

0.406